Cocktail elegant din creveți

Cocktailul de creveți se crede că are origini în Statele Unite, devenind popular în jurul anilor 1950. Rădăcinele lui pornesc din San Francisco. 

Rețeta originală este compusă din ketchup, sos Worcestershire, tabasco și oțet.

A devenit un preparat care acompania des întâlnirile sociale și evenimentele elegante.

Ei bine, ketchup de casă eu nu am reușit să fac, dar mie îmi place mult cum funcționează cu sosul gros de roșii.

Țin să menționez că gustul creveților fresh este incomparabil cu cei congelați.

 

Ingrediente:

 

1 kg de creveți de la Ocean Fish

paprika

suc de la o jumătate de lămâie

250 g sos de roșii (marinara)

adițional puteți adăuga felii de olive verzi

câteva fire de pătrunjel

câteva fire de ceapă verde

sare și piper alb

 

Metodă de preparare:

Asezonați creveții cu sare, piper alb, paprika și suc de lămâie. Grilați-i.

Amestecați într-un bol celelalte ingrediente transferați sosul într-un vas frumos, aranjați creveții pe marginea vasului.

Bon apetit!

 


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.