Lipii din urzici

Noi adorăm lipiile, ele pot adăuga atâta diversitate în meniul nostru. Sunt o bază extrem de bună pentru un wrap gustos care se prepară repede cu niște legume feliate un sos delicios și niște carne sau pește.

Lipiile noastre de primăvară sunt din făină integrală mixate cu urizici care eventual le puteți înlocui cu spanac.

Ingrediente:

  • 200 g făină 00
  • 200 g făină integrală
  • 200 g urzici
  • 2 ouă sare

Mode de preparare:

  1. Mixați în blender urzică cu oul. 
  2. Adăugați treptat făina la urzica și formați un aluat.
  3. Lăsați-l să se odihnească vreo jumătate de oră până începeți să le coaceți pe tigaie.Fiecare lipie se coace cca 2 minute pe fiecare parte.
  4. Am uns fiecare lipie cu ulei și am pus-o una peste altă. Preferabil să fie servite imediat pentru că se pot usca repede.

Bon Apetit!

 

 

 


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.