Wok vegerian cu soba noodles

Ce poate fi mai simplu și mai gustos decât un wok preparat rapid într-o o tigaie potrivită de la Master Class care este grea, produsă din oțel de carbon, potrivită pentru orice tip de aragaz inclusiv și pentru inducția mea de acasă. Eu atât de mult am căutat-o, tigaia mea perfectă, producătorul a promis 10 ani garanție. 

Soba noodles sunt cel mai des prezente în wokurile noastre, pentru că ne plac extrem de mult la gust și pentru că sunt din hrișcă.

Ingrediente

Pentru 2 porții

  • jumătate de pachet de soba noodles
  • 2 zucchini 
  • 1 morcov
  • 1 ardei iute
  • 3 linguri mari de sos de soia
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură de miere
  • o codiță de ceapă verde
  • susan (opțional)
  • ulei vegetal
  • germeni de ceapă roșie (opțional)

Mod de preparare

  1. Tăiați julienne zucchini, feliați ceapa, morcovul, ardeiul și usturoiul.
  2. Puneți la fiert soba noodles.
  3. Căliți la foc puternic usturoiul, adăugați morcovul și căliți 2-3 minute, continuați cu zucchini și mai căliți 2-3 minute, adăugați ardeiul, sosul de soia, o lingură de miere și mai țineți wokul la foc timp pentru 2-3 minute.
  4. Adăugați noodlesurile, amestecați și serviți imediat cu ceapă verde și susan.

Bon Apetit!

  

 

 

 

 


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.