Cea mai inovatoare platformă de vânzare din Moldova

  Salut! Mă numesc Iulian și sânt co-fondatorul acestei companii minunate. Una din sarcinile pe care mi le-am propus este să creez cea mai inovatoare platformă de vânzare din Moldova. Mai jos aș vrea să listez câteva obiective pe care le-am realizat:
1. Sântem primul magazin din Moldova cu vânzare pe Facebook. Nu trebuie decât să accesați pagina noastră de Facebook, și navigați la rubrica "Cumpără Aici". Alegeți produsele dorite și confirmați comanda. De restul are grijă echipa Eclair.
2. Sântem primul magazin din Moldova cu catalog digital. Am încărcat toată lumea Eclair-ului într-o singură tabletă, cu poze, prețuri și stocuri disponibile în timp real. Aceasta ne permite să fim foarte flexibili, pentru că avem un punct de vânzare mobil. De exemplu, putem să ne deplasăm la locația clientului și să-l ajutăm să-și aleagă decorațiunile potrivite, în funcție de interiorul locuinței. Comanda se procesează pe loc, iar produsele vor fi ulterior livrate la adresa dorită. Comod, nu-i așa?
3. Oferim livrare în Chișinău și nordul Republicii. Fie că ați plasat comanda on-line, la un târg sau chiar în magazin. Serviciul de livrare este disponibil în 3 variante: Same Day, Express si Standart.

4. Folosim un sistem centralizat pentru depozit, magazin, punctul mobil de lucru și canalele on-line. Fiecare comandă este sincronizată cu stocurile curente. Astfel clientul beneficiază de informatie exactă despre cantitatile disponibile a produselor, indiferent de platforma pe care o utilizează.

Decamdată operăm cu toate platformele în regim de testare, deoarece urmează câteva etape de îmbunătățiri. Ce funcționează la moment:

- Livrarea. Am efectuat primele livrări cu succes și fără întârzăieri.
- Website-ul. 90% din produse sânt deja încărcate pe site. Comenzile se procesează.
- Magazinul on-line de pe Facebook. 
Ce urmează să fie îmbunatățit/implementat:
- Deschiderea noului magazin din Eminescu 25/1.
- Design-ul, funcționalitățile și user experience pe pagina web.
- Plata on-line cu cardul bancar sau PayPal.
- Discrepanțele la stocurile produselor. Unele nu mai sânt pe stoc, deoarece au fost vândute până la implementarea sistemului. 
Update 15.03.15
- Am deschis magazinul din centrul capitalei, de pe strada Eminescu 25/1
- Am lansat noua interfata a magazinului on-line: www.eclair.md 
Mai avem mult de lucru in general. De aceea, sugestiile sant foarte binevenite în comentariile de mai jos. 
Pe curând,
Iulian

 


1 comentariu


  • Lilia Baciu

    Bravo! Succese mari!


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.