Acum puteți comanda și la telefon: 022-011-033 

Care este misiunea companiei Eclair?

Autor Iulian Costisanu 28 Martie, 2017

Care este misiunea companiei Eclair?

Misiunea de baza a companiei a fost și va rămâne întotdeauna de a aduce fericire în casele și familiile noastre. Noi credem cu adevărat că atunci când ești înconjurat de o atmosferă frumoasă, ești fericit. Anume acele mici detalii, cu care interacționezi în fiecare zi pot să decidă cum va fi ziua ta, dis-de-dimineață până seara. 

Trăim într-o era a tehnologiei, într-o era a vitezei. Toată lumea este grăbită, să ajungă cât mai repede la lucru, să ducă copii la școală, să încheie o tranzacție sau să-și facă temele. Și de cele mai multe ori, uităm, pur și simplu, să savurăm viața. Să luăm o pauză pentru meditație, pentru a vorbi cu cineva drag, pentru a petrece puțin timp cu sine insuși, sau de a-l împărtăși cu un prieten.

De fapt, aceste puține momente sunt foarte importante, întrucât atunci ne reîncărcăm energia pentru restul zilei și ne creem buna dispoziție. Fericirea nu mai este un secret sau un lucru interzis. Ea se poate obține din multe surse. Și asta în fond, este misiunea noastră. Să oferim o sursă de fericire, de care, toți avem atât de mult nevoie. 

Iar acum am ajuns la o etapă când am înțeles că efortul pe care îl depunem este foarte mare, dar în același timp insuficient pentru a ne îndeplini misiunea noastră cu brio și profesionist, așa cum obișnuim. Pentru a transforma spre bine viața la cât mai multe familii, avem nevoie de o echipă. O echipă de entuziaști, o echipă de oameni pozitivi și chiar molipsitor de pozitivi, care vor lucra pentru acest scop comun. Iar atunci când formezi o echipa, devii companie. 

De aceea, anul acesta, ne-am propus să fie anul transformării. Vom transforma Eclair-ul dintr-o activitate, practic, de familie, într-o companie. Deoarece companie nu înseamnă un om sau doi, înseamnă echipă. Înseamnă responsabilitate, valori și progres. Nu poți avea succes fără ca să avansezi. Iar Eclair-ul este un succes. Pentru că a fost făcut cu dragoste.

Vă transmit cele mai bune gânduri! 

P.S: Dacă vrei să faci parte din echipă, verifică aici posturile vacante.

Cu respect,
Iulian Costișanu
Director Eclair.Iulian Costisanu
Iulian Costisanu

Autor


Lăsați un comentariu

Comentariile vor fi aprobate înainte de publicare


De asemenea în Știri & Articole

Spunem NU Plasticului!
Spunem NU Plasticului!

Autor Ana Maria Costisanu 16 Iulie, 2018

Citește mai mult →

Istoria Săpunului
Istoria Săpunului

Autor Ana Maria Costisanu 27 Iunie, 2018

Citește mai mult →

Cultura Picnicului în perioada Romantismului
Cultura Picnicului în perioada Romantismului

Autor Ana Maria Costisanu 26 Iunie, 2018

Citește mai mult →