Cinci schimbări mici care vor ajuta la marile schimbări de pe planetă

În fiecare zi auzim despre dezastre de mediu provocate de mâna omului. Cantități uriașe de plastic care plutesc în oceanele noastre. Incendii de pădure distrug habitate. Aisbergurile se topesc. Să spunem că e copleșitor este prea puțin!


Relaxați-vă. Respirați. Haideți să facem lucrurile pe rând și să începem cu micile schimbări de stil de viață pe care le putem face cu toții, care vor contribui la marea schimbare.

Iată primele noastre cinci sfaturi pentru o viață ecologică pe care oricine le poate începe chiar acum.

1. Treceți la produse de curățare reutilizabile și cu surse durabile


Nu ne dăm seama când folosim bureții de bucătărie la cât de multe bacterii se acumulează pe ele. Din această cauză, se recomandă aruncarea lor la fiecare două săptămâni. Cu toate acestea, după cum vă puteți imagina, acest lucru are un impact imediat asupra mediului. Mai mult decât atât, dar sunt fabricați din fibre sintetice care nu sunt biodegradabile. Trecerea la produse de curățare care pot fi reutilizate și antibacteriene este un prim pas excelent. Nu numai că veți ajuta planeta, dar veți economisi și câțiva bănuți.

2. Investiți mai degrabă în pungi de cumpărături din țesături decât în plastic

Da, gențile de 5p sunt grozave, dar ați observat cât de multe sunt de fapt? Se rup ușor, încep să miroase atunci când produsele se scurg în ele și sunt la fel de „reutilizabile” ca o pâine.

Achiziționarea de genți pentru cumpărători din textile este o modalitate excelentă de a face o mică schimbare. Rețineți doar că se spală la mașină, dar sunt și mult mai puternice.

Pentru a face un pas mai departe, căutați genți pentru cumpărături cu surse sustenabile. Pungile pentru cumpărători Natural Elements sunt de fapt fabricate din sticle de plastic reciclate și arată și se simt ca bumbacul. Deci, pe lângă faptul că sunt drăguțe și puternice, ajută la lichidarea plasticului de la depozitul de deșeuri. Win-win!

3. Treceți la borcane de depozitare din sticlă pentru elementele esențiale din cămară

Sticla este mai igienică decât plasticul, deoarece suprafața neporoasă nu pătează, nu absoarbe mirosurile sau adăpostește germenii. Treceți la borcane de sticlă pentru depozitarea alimentelor și spălați, refolosiți și reumpleți cu încredere (precum și ajutați la micșorarea cantității de plastic cumpărat și depozitat). Nu numai că sunt minunate pentru organizarea și depozitarea produselor uscate, dar sunt perfecte și pentru depozitarea resturilor în frigider.

4. Eliminați pelicula alimentară și găsiți o alternativă

Pelicula alimentară are un impact imens asupra căilor navigabile și a oceanelor noastre, deoarece este dificil de reciclat. Animalele marine o confundă cu meduzele și ajung să se sufoce - la fel ca pungile de plastic dăunează animalelor, precum și mediului.

Găsirea unei alternative biodegradabile / reutilizabile va ajuta la reducerea acestui impact și va arăta, de asemenea, mult mai frumoasă decât folia alimentară.

5. Porniți conversația

Când sunteți alături de prieteni și familie, spuneți-le despre modul în care aceste mici schimbări pot începe cu adevărat să facă diferența. Cu cât vorbim mai mult despre asta, cu atât mai mulți oameni vor deveni conștienți, ceea ce aduce șanse mai mari de schimbare...

Faceți parte din conversație și începeți să faceți modificări astăzi. De exemplu, consultați colecția Natural Elements pe care o găsiți la Eclair și vă ajută la traiul sustenabil.

 


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.