Acum puteți comanda și la telefon: 022-011-033 

Compania Kitchen Craft din Marea Britanie cu o istorie de 160 de ani, a ajuns și în Moldova

Autor Ana Maria Cojocaru 24 Februarie, 2017

Compania Kitchen Craft din Marea Britanie cu o istorie de 160 de ani, a ajuns și în Moldova

Kitchen Craft este cel mai mare producător de articole de bucătărie din Marea Britanie cu o istorie ce ne poartă 160 ani în urma.

Înființată în anul 1850 de către Thomas Plant, un producător de articole de feronerie și uz casnic, compania este și în prezent deținută de descendenții acestuia păstrându-și astfel esența și valorile ce au consacrat-o de-a lungul timpului.

Reputația Kitchen Craft are la bază inovația, o ofertă bogată și nu în ultimul rând un raport calitate-preț excelent. Oferind o gamă formată din aproximativ 4000 de produse de bucătărie și uz casnic și pentru profesioniști, compania a fost votată în ultimii 7 ani ca fiind cel mai bun comerciant din categoria sa de către celebra revista de specialitate Housewares Magazine.

Pe lângă calitățile tehnologice ale produselor Kitchen Craft, designul acestora, orientat spre simplitate și modernism, este un alt atu în competiția cu alte mărci de succes. Produsele Kitchen Craft asigură o calitate superioară a procesului de prăgătire a mâncării, într-un mod confortabil, economic și sănătos.

Astăzi Kitchen Craft dispune de o gamă largă de 18 branduri, care sunt distribuite în 80 de țări. Doar în 2016 a câștigat 7 premii, la concursurile "German Design Awards" și "Housewarre Awards", Masterclass a luat premiul mare pentru categoria "Crusty Bake" (coacere crocantă), Healthy Eating a luat premiul fiind nominalizat la "Top tool or gadget" (ustensile de top), Masterclass Artesa a luat premiul pentru  "Top of the table" (servirea mesei) și etc. Din anul 2003 până în prezintă ei se mândresc cu 57 de premii care scoate în evidență, profesionalismul, calitatea și pioneratul lor în elaborarea produselor excelente.

Ana Maria Cojocaru
Ana Maria Cojocaru

Autor


Lăsați un comentariu

Comentariile vor fi aprobate înainte de publicare


De asemenea în Știri & Articole

Spunem NU Plasticului!
Spunem NU Plasticului!

Autor Ana Maria Costisanu 16 Iulie, 2018

Citește mai mult →

Istoria Săpunului
Istoria Săpunului

Autor Ana Maria Costisanu 27 Iunie, 2018

Citește mai mult →

Cultura Picnicului în perioada Romantismului
Cultura Picnicului în perioada Romantismului

Autor Ana Maria Costisanu 26 Iunie, 2018

Citește mai mult →