Eclair Black Friday: până la 50% reducere

Tradițional, pe final de noiembrie, odată cu apariția brazilor în show-room-ul nostru, au loc și celebrele reduceri de Black Friday.

Anul acesta echipa noastră va lucra timp de 4 zile active, pentru a vă ajuta să găsiți produsele dorite, la un preț avantajos. 

Așadar, haideți să vedem ofertele pe care le-am pregătit.

Până la 25% pentru colecțiile celebrelor branduri olandeze: Pip Studio, Janny Van Der Heijden, Fabienne Chapot, Designed for Living

-20% pentru Janny van der Heijden

Cu 30% reducere vin colecții și produse speciale, care își vor găsi locul în inima și casa Dvs. Apropo, găsiți și decorațiuni de Crăciun cu -30% reducere, care vin din colecția de anul trecut. 

-30% Crăciun colecții vechi

Vă așteaptă și -50% pentru fiecare a doua lumânare Yankee Candle, cumpărată. E simplu, cumpărați 2 lumânări medii sau mari și pentru a doua vine cu preț redus în jumătate. 

-50% pentru fiecare a doua lumânare Yankee Candle

Toate produsele din magazin, la care nu se aplică reducerea dedicată, vă așteaptă cu -15% reducere, chiar și colecțiile noi de Crăciun, de la celebrul brand belgian Goodwill, pe care vă invităm să-l descoperiți.

-15% la toate produsele

Nu va lipsi nici celebrul ceai Tafelgut, pe care vă invităm să-l savurați, în pauzele dintre alegeri (pentru că deciziile sunt grele, știm). 

Savurați cu plăcere reducerile și bucurați-vă împreună cu noi de sosirea iernii!

Vă așteptăm: 28 noiembrie - 1 decembrie!


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.