Paște 2021: inspirație pentru decorul de sărbătoare

Paștele este una din sărbătorile noastre preferate. 

Pregătirile de Paști încep cu mult înainte de joia în care se frământă aluatul pentru cozonac. Decorul de Paști se așterne treptat peste masa din living, apare împreună cu copacul de Paști, care e un fel de brad de Crăciun al Paștelui. Pentru că atmosfera de sărbătoare se dorește a fi savurată cât mai mult timp, decorul apare cu câteva săptămâni înainte de Paști.

Crearea atmosferei de Paști este o ocazie strălucită pentru a lăsa creativitatea să se simtă liberă și să creeze, cu gândul la cât de bine se vor simți cei dragi, care vor savura această atmosferă, în care vor veni să își încarce bateriile cu energie pozitivă și căldură.

Pentru că e o sărbătoare a primăverii, de Paști nu pot lipsi florile, care împreună cu textilele tematice, lumânările aromate, ouăle și iepurașii-figurine, creează această poveste care ne amintește despre frumosul din fiecare din noi. 

Vă invităm să descoperiți câteva din compozițiile Paște 2021 la Eclair, să vă inspirați și să vizitați colecția din shop-ul nostru.

Paștele este despre emoții calde, luminoase, despre bunătate și gratitudine. Vă dorim să le împărțiți împreună cu cei dragi, chiar și la distanță :)


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.