Cum să găzduiești Paștele Online decorând ouă

Anul acesta, Paștele va arăta diferit și el are toate șansele să devină unul memorabil, cel puțin datorită perioadei care o trăim și distanțarea socială care o experimentăm. Pentru noi sunt importante tradițiile în familie care le avem și vrem să continuăm să le cultivăm și la noua generație. 

Expediați invitații virtuale.

Înlocuiți invitațiile clasice de hârtie cu o invitație electronică, o puteți expedia prin e-mail sau messenger, veți păstră un simț al etichetei care are loc și în lumea digitală ori înregistrați un video și expediați-l invitaților voștri unde veți indica platforma unde va avea loc petrecerea virtuală (spre exemplu Zoom, noi l-am utilizat și ne-a plăcut mult sau Skype), ziua și ora.

Expediați exemple de decorare, pregătiți oaspeții din timp.

Ca să evităm mâncatul în exces la sărbătoare, diversificăm cu activități comune care pot deveni o tradiție. O gazdă bună, mereu va avea grijă de toate detaliile, puteți expedia din timp 3 exemple de decorare, fie că ouăle vor fi vopsite cu vopsele din acril (puteți cumpăra seturi online) sau vopsea naturală din suc de spanac, cafea, sfeclă, turmeric, etc sau prin tehnică de decupaj (se desprinde primul strat a unui șervețel gros cu print, aplicați peste el albuș de ou cu pensula, oul se va usca timp de 24h). Astfel copiiilor deasemenea le va fi interesant și va exista coeziune la petrecere între adulți și copii.

Decorați spațiul fizic pentru petrecere.

Chiar dacă Dumneavoastră și invitații nu veți fi în același spațiu fizic, petrecerea e în plină forță când e susținută de ambianță. Evident cel mai important este masa decorată frumos și zonele focale din casă, spre exemplu consola din living sau alte zone unde obișnuiți să puneți decorul. Confecționați o ghirlandă din hârtie în formă de ouă, și siluete de iepurași, dintre decorațiunele tradiționale de Paști mai sunt coronițele, pomul de Paști care simbolizează venirea primăverii, tradiția se trage de multe secole din Germania, figurinele - iepuraș, miel, oițe sau ouă din ceramică.

Puneți muzică pe fundal.

Creați din timp un playlist spre exemplu pe Spotify și celebrați Paștele ori dacă aveți pe cineva în familie sau prieteni cu gust desăvârșit muzical, rugați-l să fie DJ.

Împărtășiți creațiile.

Asigurați-vă că faceți un screenshot la ecran când fiecare își ține oul în mână, astfel o să aveți o amintire distractivă și sperăm că unică.

Susțineți afacerile mici și producătorii autohtoni și comandați cadouri pentru cei dragi care vor fi expediate prin curier.

 

 


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.