Ofertă de sărbători pentru porțelanul olandez. Până la 30% reducere la Eclair

Sărbătorile sunt despre a dărui și a provoca zâmbete. Vă spunem mulțumesc pentru că ne-ați fost tot anul alături și vă propunem prețuri speciale pentru brandurile pe care le-ați îndrăgit atât de mult.

Până la final de decembrie găsiți celebrele branduri olandeze: Pip Studio, Fabienne Chapot, Janny van der Heijden și Designed for Living la -25% reducere. 

Pip Studio

Celebrele colecții de porțelan sunt gata să vină în casele voastre prin seturi de cești, borcane pentru păstrare, ceainice, boluri, farfurii, platouri dar și cearșafuri. 

Click aici ca să descoperiți produsele și prețurile speciale.

Fabienne Chapot

Casa de modă a cărei expresie nu pot să nu o observi. Descoperiți colecția Animaux de Cuisine, pe care o găsiți la -25% reducere. Click aici

 

Janny van der Heijden

Dacă v-ați îndrăgostit în Olanda, o puteți aduce acasă prin lalelele din colecția de veselă Janny van der Heijden. Colecția Sharing Moments e chiar despre momentele prețioase din ajunul Crăciunului, când împărțim emoții și zâmbete cu cei dragi. 

Descoperiți colecția cu -25% reducere.

Designed for Living

Fondatorii Designed for Living Jantien Nunnikhoven și Noor Meyjes au descoperit o pasiune comună pentru modelele jucăușe și culorile îndrăznețe. Desenele și texturile acestui brand sunt realizate inițial manual și ulterior transpuse pe produse. 

Găsiți colecția Designed for Living până la -30% reducere. 

Vă așteptăm cu drag în magazinul nostru și mereu pe

https://www.eclair.md/collections/discounts unde avem reduceri atractive pentru  voi.

O zi frumoasă să aveți!


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.