Skip to content

Rețete culinare

RSS
  • Brownie din zucchini
    April 4, 2021 Ana Maria Costisanu

    Brownie din zucchini

    Acest brownie este unul dintre favoritele noastre, nu toate dulciurile din legume sunt reușite, dar această rețetă cu siguranță merită încercată, are o textură nemaipomenită.  Ingrediente: 2 cupe de zucchini ras 1 ou mare 1/2 cupă de unt topit ori...

    Read now
  • Năut crocant delicios
    April 2, 2021 Ana Maria Costisanu

    Năut crocant delicios

    Năutul crocant este o gustare delicioasă, simplu de preparat și plină de proteină.  El va conferi textură interesantă salatelor și wrapurilor ori poate fi servit ca un snack.   Cel mai recomandat e să le mâncați în ziua când sunt...

    Read now
  • Lipii din urzici
    April 2, 2021 Ana Maria Costisanu

    Lipii din urzici

    Noi adorăm lipiile, ele pot adăuga atâta diversitate în meniul nostru. Sunt o bază extrem de bună pentru un wrap gustos care se prepară repede cu niște legume feliate un sos delicios și niște carne sau pește. Lipiile noastre de...

    Read now
  • Ravioli cu somon și icre roșii
    June 5, 2019 Ana Maria Costisanu

    Ravioli cu somon și icre roșii

    Ravioli cu Somon   Cea mai veche mențiune istorică a raviolelor apare în sec VIV în scrisoarea unui comerciant din Prato.  De obicei ele erau servite vineri, la ceremonii religioase. Cel mai curios este că există și o zi națională...

    Read now
  • Jambalaya - Paella din Loiusiana
    June 5, 2019 Ana Maria Costisanu

    Jambalaya - Paella din Loiusiana

    Jumbled în traducere “amestecat”, este o mâncare extrem de populară în Louisiana, din Statele Unite ale Americii. Altă versiune spune că acest cuvânt a apărut din franceză de la “Jambon” și “Aya” din africană în se traduce, orez.  Această mâncare...

    Read now