Cheesecake de lămâie Raw Vegan

Cheescake-urile raw vegan au devenit tot mai populare în ultimii ani, evident acest lucru se datorează ingredientelor sănătoase din care este creat, iar în al doilea rând se prepară la fel de ușor ca și cel clasic. 
Baza acestei creme sunt nucile de caju cu aromele puteți experimenta și crea rețeta după propriul plac și atunci veți avea un desert de autor, spre exemplu puteți adăuga ceai matcha, căpșuni sau zmeură în compoziția cremei și etc.
Pentru 10 persoane
Ingrediente:
Pentru blat:
  • 1 cupă curmale fără sâmburi
  • 1/2 cupe nuci 
  • 2 linguri mari ulei de cocos
Pentru cremă:
  • 2 cupe caju
  • 1/3 cupă unt de cocos
  • coaja rasă a două lămâi
  • sucul la o lămâie
  • 4 linguri mari sirop de arțar
  • 1/2 linguriță mică turmeric (curcumă)
Mod de preparare:
  
Punem la înmuiat nucile de caju peste peste noapte sai pentru jumătate de oră în apă fierbinte. Uscați-le bine.
Preparăm crusta înaintea cremei, punem curmalele, nucile și uleiul de cocos în blender și mixăm până obținem o pastă lipicioasă.
Formăm un blat din pasta noastră într-o formă 15 cm (de 6 inch spring form), și o punem în congelator. 
Puneți ingrediențele pentru cremă în blender până obțineți o cremă fină.
Turnați crema peste crustă și puneți cheesecake în frigider peste noapte, iar dacă sunteți foarte nerăbdători, în congelator.
Bon Apetit!

Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.