Inspirații culinare

Nu știu dacă este viața fără inspirație sunt sigură că și cei mai plini de sine oameni, trăiesc dintr-o motivație. 

Pasiunile mele, sunt locurile mele de retragere. Și dacă în copilărie n-aveam postere cu Britney Spears pe perete, acum m-am trezit cu doi idoli, chiar dacă sună nu știu cum prea...îmi place așa să le zic. 

Ador să petrec timpul cu ei și am senzația că trăiesc undeva în Franța sau SUA și stăm deseori la un ceai iar ei îmi comunică cu fraze complicate și dulceag formulate, de una și de alta.

Primul este Vladimir Pozner, îmi place să discut cu el despre considerații, maniere și politică în amintirea la 5 ani de implicare în politica moldovenească, unde am preluat multă școală. 

Inspiratii culinare

Discuții feminine și de suflet le am cu Julia Child, ne-a legat pe noi, albastru azuriu din bucătăria ei, dragostea pentru cocheta Franța sau faptul că ea la 32 a început să învețe intensiv la Cordone Bleu și eu la 23 și o lună am căpătat suficient curaj să lansez un video blog, nu știu... 

Inspiratii culinare

Cred că există suflete pereche, oameni cu care concepțiile noastre coincid atât de tare încât te simți înrudit. Iar pasiunile sunt o oglindă puternică a fiecărui dintre noi. Mie dor de ce am fost, dar și ce am devenit îmi place. 

Vă multumesc Madame Julie si Monsieur Vladimir pentru că sunteți o parte din viața mea.

 

 


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.