Năut crocant delicios

Năutul crocant este o gustare delicioasă, simplu de preparat și plină de proteină.  El va conferi textură interesantă salatelor și wrapurilor ori poate fi servit ca un snack.

 

Cel mai recomandat e să le mâncați în ziua când sunt preparate. Preferabil e să le păstrați într-o caserolă la cald, în frigider își vor pierde repede textura.

 

Puteți să adăugați orice condiment vă place, ingredientele de bază sunt sarea și uleiul vegetal.

 

Ingrediente:

  • 1 borcan de năut conservat
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță oregano
  • 1 linguriță roșii uscate pisate
  • 1 linguriță usturoi granulat

 

Mod de preparare:

  1. Amestecați uleiul cu toate condimentele, mixați-le cu năut.
  2. Coaceți năutul la 220 C timp de 20-30 de minute.

 

Bon Apetit!


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.