Salata cu piersici grill si branza

Salut prieteni sâmbătă trecută am participat la festivalul de cactuși Don t Touch me Day!

Trebuia să gătesc afară, eventual ceva simplu și ușor de reținut. Ideia acestei rețete a fost întocmai potrivită și neașteptat de salutată, grație buchetului de gusturi și combinației neordinare de ingrediente.

Vreau să o împărtășesc și cu voi!

Ingrediente

  • rucola (sau alte verdețuri)
  • brânză de capră (feta sau cambozola)
  • piersici (sunt de neînlocuit)
  • semințe sau nuci de care aveți
  • felii siubțiri de baghetă 
  • 1/4 lămâie
  • ulei de măsline
  • sare și piper
  • opțional puteți adăuga jambon sau creveți 

Mod de preparare

  1. Feliați și puneți piersicile, jambonul și bagheta pe grill.
  2. Asezonați rucola cu sare, piper, lămâie și ulei.
  3. Aranjați deasupra brânza, jambonul și pâinea.
  4. Puneți niște semințe și nuci deasupra salatei.
  5. Bon Apetit!

 


Lasă un comentariu

Reține că trebuie să aprobăm comentariile înainte de a le publica

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.