translation missing: en.general.accessibility.skip_to_content

Despre noi

Cadouri, produse pentru casă și viață frumoasă.
Comercializăm produse inovatoare pentru un mod de viață frumos și sănătos, de la veselă fină, ustensile de gătit, decorațiuni, lenjerie de pat și textile pentru casă, fragranțe și lumânări parfumate, săpunuri și cosmetice; până la sticle pentru hidratare, pungi reutilizabile, lunch boxuri, ceaiuri organice, dulciuri artizanale, și multe multe altele, doar de la producători europeni, de înaltă calitate. În plus, vă împachetăm drăguț și gratuit cumpărăturile destinate cadourilor.

Concept store.
Eclair este mai mult decât un magazin sau un boutique, este un concept store, care prezintă un stil de viață, cu produse unice și evenimente exclusiviste. Concept store este despre noi descoperiri și experiențe. De aceea schimbăm produsele și design-ul interior periodic, ca să fim mereu interesanți. Fiecare produs este ales cu grijă de la fiecare brand și designer în parte. Apoi sunt mixate între ele pe rafturile magazinului, într-un mod cât mai atractiv. Indiferent dacă ne vizitați pe site sau în magazin, vom face tot posibilul să aveți o experiență unică.

Locație istorică.
Magazinul nostru se află în centrul istoric al Chișinăului, pe strada Mihai Eminescu 30. Clădirea magazinului a fost construită în 1895 și a fost Casă de raport, iar ulterior a devenit monument de arhitectură de însemnătate naţională, introdus în Registrul monumentelor de istorie şi cultură a municipiului Chişinău. Noi am renovat integral toată clădirea, păstrându-i aspectul său istoric, contribuind astfel la conservarea arhitecturii istorice a Chișinăului.

Reprezentanță oficială.
Lucrăm doar direct cu producătorii, fără intermediari. Noi suntem reprezentanții oficiali și distribuitorii exclusivi în R. Moldova la toți furnizorii noștri enumerați mai jos. Pe lângă faptul că noi răspundem pentru calitatea produselor și soluționăm orice problemă legată de garanția lor, mai oferim și oportunități atractive de colaborare (click aici pentru detalii).
  • Creative Tops (Marea Britanie) - una dintre cele mai mari companii din UK de veselă pentru servit, textile pentru bucătărie, totul pentru cafea și ceai, sticle pentru hidratare, lunch boxuri, seturi cadou. Cel mai renumit brand al lor fiind Katie Alice, iar cel mai elegant este Victoria & Albert Museum.
  • Kitchen Craft (Marea Britanie) - companie cu o istorie de 150 ani, producătoare de veselă de gătit profesionistă. Printre brandurile lor se numără și Artesa care produce niște platouri de servit extraordinare, din lemn exotic, marmoră și alte materiale sofisticate. De asemena Master Class, care este linia lor profesionistă.
  • New Edition Home (Olanda) - produse de lux, veselă extra fină, accesorii baie, lenjerie de pat, seturi cadou. Pip Studio este cel mai de succes brand al lor, urmat de Designed for Living și Fabien Chapot.
  • Yankee Candles (SUA) - cel mai mare producător din lume de lumânări parfumate.
  • Shishi (Estonia) - chiar dacă este o companie estoniană, decorațiunile lor inedite au ajuns sa fie folosite pentru decorarea înaltelor case de modă precum Chanel și altele.
  • Bloomingville (Danemarca) - home decor, mobilier și hygge. Trendseteri, cu o gamă de produse pe cât de extinsă pe atât de fabuloasă.
  • Heyland & Whittle (Marea Britanie) - fragranțe, săpunuri, produse cosmetice de lux, organice, hand-made în Marea Britanie.
  • Tafelgut (Germania) - ceaiuri și infuzii de fructe organice, ciocolate și dulciuri artizanale din Belgia, condimente și articole pentru gift wrapping. Toate produsele lor au ambalaj special, numai bune pentru cadou.
  • Essenza (Olanda) - producător de textile pentru casă, în special lenjerie de pat, și articole textile pentru baie. Produsele lor sunt fabricate pentru branduri precum Marc’O Polo, Pip Studio, Esprit, Essenza și Covers & Co.
  • Clayre & Eef (Olanda) - produse de decor, cu o alegere de peste 50.000 de articole.