Aveți întrebări? Sunați acum: 022-011-033 

Despre Noi

Despre companie.

Eclair este un salon conceptual de lifestyle care isi propune sa aduca un pic de culoare in viata oamenilor. Oferim exclusiv produse de marca, frumoase si functionale, originare din Marea Britanie, SUA si Olanda. Personalul prietenos si interiorul familial creaza o atmosfera inedita, ce aminteste de o poveste franceza, unde, în timp ce oaspetii pot savura ceaiul delicios din partea casei, consultantii experimentati ii ajuta sa aleaga produse potrivite stilului preferat, indiferent ca este provence, shaby chic sau modern. Magazinul Eclair este cel mai indicat loc pentru cadouri extraordinare si deosebite pentru cei dragi.

Sântem distribuitori oficiali al mărcilor:

Pip Studio - Olanda (produse de clasă exclusivistă, veselă, accesorii baie, lenjerie de pat);
Yankee Candles - SUA (cel mai mare producător din lume de lumânări aromate);
Katie Alice - Marea Britanie (produse pentru gătit și servit în stil casual de la designerul Britanic care poartă numele mărcii);
Creative Tops - Marea Britanie (producătorul și deținătorul a peste 10 mărci comerciale internaționale);
Mikasa - SUA (companie leader pe piața americană în domeniul de veselă și produse pentru casă)
La Cafetiere - SUA (specialiști în ustensile pentru ceai și cafea, de mai bine de 50 de ani);
Countryfield - Olanda (produse pentru decorarea casei);
Built - SUA (genți termice și lunch box-uri stilate elaborate în New York).

Misiunea Companiei.

Misiunea de baza a companiei a fost și va rămâne întotdeauna de a aduce fericire în casele și familiile noastre. Noi credem cu adevărat că atunci când ești înconjurat de o atmosferă frumoasă, ești fericit. Anume acele mici detalii, cu care interacționezi în fiecare zi pot să decidă cum va fi ziua ta, dis-de-dimineață până seara. 

Trăim într-o era a tehnologiei, într-o era a vitezei. Toată lumea este grăbită, să ajungă cât mai repede la lucru, să ducă copii la școală, să încheie o tranzacție sau să-și facă temele. Și de cele mai multe ori, uităm, pur și simplu, să savurăm viața. Să luăm o pauză pentru meditație, pentru a vorbi cu cineva drag, pentru a petrece puțin timp cu sine insuși, sau de a-l împărtăși cu un prieten.

Anume aceste puține momente sunt foarte importante. Anume atunci ne reîncărcăm energia pentru restul zilei și ne creem buna dispoziție. Fericirea nu mai este un secret sau un lucru interzis. Ea se poate obține din multe surse. Și asta în fond, este misiunea noastră. Să oferim o sursă de fericire, de care, toți avem atât de mult nevoie.