translation missing: en.general.accessibility.skip_to_content

Valorile companiei

“Trăiește cu stil” este motto-ul nostru.
Promovăm modul de viață sănătos, gătitul acasă și în familie, food sharing-ul, ceremoniile de ceai, ambianța plăcută, fragranțele îmbietoare și pozitivismul. Credem în valori atemporale, în timpul petrecut alături de cei dragi și în tradițiile frumoase. 

No plastic. 
Folosim doar împachetare din hârtie la toate comenzile noastre, chiar din prima zi. Produsele noastre cu conținut de plastic sunt BPA free, absolut inofensive pentru sanatate și sunt reutilizabile.  Apa consumată de noi este din butelii reutilizabile, paharele din sticlă sau hârtie, iar plasticul în care sunt împachetate importurile se trimite la tomberonul pentru reciclarea plasticului.

100% legali.
Declarăm toate veniturile. Achităm impozitele. Contribuim la dezvoltarea țării. Iar o buna parte din prețul produselor noastre le constituie anume aceste taxe. Aproximativ 1/4 din prețul de raft al produselor sunt taxele de stat. 

Importăm nu doar produse, dar și tendințe Europene. 
Fiecare colecție nouă elaborată de designerii brandurilor noastre sunt niște opere de artă care setează noi tendințe în materie de servirea mesei și decorarea casei. Datorită lor, putem oferi clienților noștri produse inedite cu ajutorul cărora veți fi mereu în pas cu ultimile tendințe internaționale.