Vânzător Retail

Eclair este un magazin conceptual, cu produse exclusiviste pentru casă, care promovează arta de a trăi frumos. Filosofia Eclair.

Noi căutăm în echipa noastră Vânzători, care au un gust estetic dezvoltat și sunt buni comunicatori.

Vei fi responsabil de vânzările din tură, de consultarea vizitatorilor cu zâmbet și cu atitudine pozitivă. Vei lucra la casă, vei procesa comenzi. Vei lucra conform orarului magazinului, cu 2 zile libere pe săptămână. Vei avea diverse sarcini, dar toate într-un mediu plăcut.

Ca să te descurci ușor, ai nevoie de abilități bune de comunicare și să fii sociabil. Ai nevoie de limba română și rusă fluente, ca să poți vinde în limba vizitatorului.
Ai nevoie să fii prietenos cu aplicațiile digitale și pc-ul, pentru a lucra rapid la procesarea comenzilor și verificarea stock-urilor.

Noi îți oferim un loc de muncă stabil și de lungă durată, cu salariu atractiv, fără plicuri direct pe card și posibilități de dezvoltare profesională. Ai acces la cafea, ceai și apă. Și, cel mai important, ai acces la prețuri speciale la toate produsele noastre. Dacă ești o persoană energică, onestă, deschisă și îți place frumosul, te așteptăm să aplici prin completarea formularului.